Száguldott az orvosi csapat: váratlanul jött Katalin hercegné rossz állapota

Spread the love

Azonnali segítség kellett.

Az információt az olasz Gente című lap hozta nyilvánosságra, nem véletlenül. Olyan értesülések birtokába jutottak, hogy egy olasz sebészcsapatot repítettek sürgősen Rómából Londonba.

A Harmadik Vatikánra bízták a hercegnét

Még mindig mély hallgatás övezi, pontosan milyen hasi műtétet kellett végrehajtani Katalin hercegnén még januárban. A most napvilágra került információk arra utalnak, hogy váratlan és nagyon komoly helyzettel kerülhetett szembe az a brit orvoscsapat, amely a bevett protokoll szerint a hercegné egészségéért felel, ezért kellett a világhírű olasz kollégák segítségét kérni.

A római Gemelli-kórház speciális sebészcsapata azonnal riasztható, ha egy kiemelten fontos személy sürgős beavatkozásra szorul. Szakértelmük legendás. A Gemelli évtizedek óta gondoskodik a mindenkori pápák egészségi jóllétéről. Különösen drámai feladat hárult rájuk 1981 májusában, amikor a szovjet titkosszolgálat által felbérelt merénylő rálőtt II. János Pálra, és a Gemelli sebészei mentették meg az egyházfő életét. A pápa később is a kórház páciense volt. Így fejezte ki háláját 1996-ban:

Köszönetet mondok ennek a „Harmadik Vatikánnak”, a Gemelli klinikának mindazért a jóért, amellyel itt találkoztam, a professzoroknak, orvosoknak, szerzetesnőknek és az egész személyzetnek.

Tiltják a munkától, de már itt-ott megjelenik

Katalin műtétje után derült ki, hogy rákot mutattak ki szervezetében, amiről ITT írt a Kiskegyed.hu. Ahogyan a műtétről, a rák fajtájáról sem tudunk közelebbit, de annyi azért kiderült azóta, hogy állapota lassan javul. Erre utal, hogy orvosai tiltása miatt nem térhet ugyan vissza „királyi teendőihez”.

Egyik szívügye a Princess Kate’s Royal Foundation Centre for Early Childhood nevű alapítványnál végzett munkája, amely a kisgyerekek fejleszését támogatja. Katalin figyelemmel kíséri és véleményezi az alapítvány munkáját, ami segít neki abban, hogy a hosszú lábadozási időszak után naprakészen láthasson neki teendőinek.

Részben visszatért

Rajongói örömére Katalin hercegné már két nyilvános eseményen is mutatkozott, legutóbb a The Championships Wimbledon 2024 eseményen, ahol gyönyörűnek és boldognak látszott.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …