Potyondi Edina, mindenki aki bántja Magyar Pétert, most jól figyeljen ide

Spread the love

Elnézést, hogy ma nem került ki a szokásos videó. A szövege elkészült. Aztán átírtuk. Aztán egy újabb verzióban megint és még egyszer.

Hétről-hétre kedd reggel 7-kor szoktam élesíteni a vidit a Youtube-on, tegnap hajnali kettőkor még azon agyaltunk a kollegámmal, hogy mit lenne helyes állítani a ma reggeli adásban. ????????‍♀️

Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán.

Másrészt nem tudok megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni, miközben végtelenül undorít és elbizonytalanít, hogy tizennégy éve minden kicsit is népszerű ellenzéki szereplőre az a válasz, hogy homoszexuális, hogy nőverő, hogy gyermekbántalmazó, hogy dollárbaloldal, hogy amerikai ügynök. Rohadj meg Rogán Antal!

Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről-időre úgy érzem, hogy értem. Akkor szeretnék videót csinálni, amikor tudom végre, hogy mit gondolok. Vagy megjön a CIA utasítás, hogy mit kell mondanom. Lol.

Addig is nagyon várom a csütörtököt, hogy tényleg olyan dokumentumokkal áll-e a nyilvánosság elé Magyar Péter, amibe belebukik a kormány. (De legalább Rogán távozzon!)

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …