1 perce érkezett! ÚJ részletek jöttek Berki Krisztián tragikus haláláról! MEGTÖRTÉNT a boncolás! Arra, ami kiderült egyenlőre nem találjuk a szavakat…

Spread the love

Több, mint egy hete hunyt el Berki Krisztián, de még mindig képtelen feldolgozni a tragédiát a családja. Temetésének előkészületei azonban zajlanak, felesége azt tervezi, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért, ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el.

Édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia ott nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte, azaz Tatabányán, de elfogadja, hogy a végső szót a felesége, Mazsi mondja majd ki ezzel kapcsolatban. Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat – mondta Júlia a Blikknek, Mazsi azonban még nem nyilatkozott.

Berki Krisztián boncolása megtörtént, azonban még hivatalosan nem hozták nyílvánosságra, hogy ténylegesen mi okozta a celeb halálát, de ezt nemsokára közzéteszik – számolt be az édesanyja. Júlia azt is elmondta, Mazsit nagyon megviselték a történtek. A lap információi szerint a celeb felesége Kecskemétre utazott a szüleihez, hiszen jelenleg az ő szeretetükbe tud leginkább kapaszkodni­ az egyelőre magába zárkózó özvegy. A temetés előkészületei zajlanak, az özvegy azt tervezi, hogy Berki lelki üdvéért a misét Esztergomban tartanák, azt azonban nem tudni, hogy hol helyezik majd végső nyugalomra a celebet.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …