A férjem két és fél éve rákos beteg, negyvenhárom kemoterápiás kezelésen vett részt, minden orvos lemondott az életéről! Azt mondta ne kerüljön nyilvánosságra, én mégis azt kérem olvassátok el üzenetét!

Spread the love

“6 hónapot jósoltak az orvosok,amit nem akarok tudomásul venni!”

Azt jó ideje lehetett tudni, hogy a kapott kezelések nem a gyógyítást, hanem az élet meghosszabbítását célozzák. Mostanra jutottunk el odáig, hogy leálltunk ezekkel a kezelésekkel is.

Magyarul: semmi olyan kezelést nem kapok, ami akár azt tűzné ki célul, hogy az életem egy-két héttel, hónappal vagy évvel meghosszabbodjék, és főleg nem olyat, ami gyógyulással kecsegtet.”Elgondolkodtam és úgy döntöttem ez nem lehet így!Nem megyek többé orvoshoz!Nem hiszem,hogy a teremtő engedi,hogy meghaljak!Van egy gyönyörű feleségem és két csodás gyermekem!Pozitívan gondolkodom,élvezem a társaságukat!ÉLNEM KELL!Kérlek TITEKET,adjatok igazat és segítsetek a lelki támogatásotokkal!

Ha csak egy pillanatra is hisztek bennem,küldjetek nekem sok-sok pozitív energiát!Segítségeteket KÖSZÖNÖM!ISTEN MEGHÁLÁLJA NEKTEK A SEGÍTSÉGET!EGY ÉLNI AKARÓ FÉRJ ÉS APA SZÓLT HOZZÁTOK!Ha úgy gondoljátok ismerőseitek is tudnak segíteni,kérlek titeket küldjétek el nekik is!”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …