Amikor ma hajnalban egy kisodródott buszhoz riasztottak minket, még nem sejtettem, hogy EZ fog minket ott várni! Rendőr vagyok, de amikor Ezt megláttam, nyelni kezdtem a könnyeimet… – Ilyenre nem lehet felkészülni

Spread the love
A kép illusztráció

 

Riasztottak, hogy buszbaleset történt egy sérült személlyel! Kiérkezve azonban nem egy, hanem két hölgy feküdt a padlón – Az oka megdöbbentő volt!

Utas balesethez riasztottak egy Gemenci autóbusz járathoz. Kiérkezve láttam, hogy a középső ajtóval szembeni padlórészen, egy 80 év körüli néni fekszik. Eszméleténél volt, kényelmetlennek tűnő testhelyzetben, mint később kiderült, a bordája törött volt. Mellette viszont ott volt még egy 40 év körüli hölgy, nem annyira kicsavart helyzetben mint az idős néni, de szintén fekvő helyzetben. Nagyon meglepődtem és először nem is értettem az okát, hiszen a bejelentést úgy kaptam, hogy egy sérült van. Így érdeklődve kérdeztem tőle, hogy mi történt. Mire a fiatalabb hölgy válasza ez volt:

“A mentők telefonon azt tanácsolták, ne mozgassuk, így ide feküdtem a néni mellé, és beszélgettünk.”Egy pillanatra elérzékenyültem! Nem mindennap találkozik az ilyen önzetlen cselekedettel! Egy megosztást igazán megérdemel a hölgy ezért a tettéért!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Tóth Gabinak elege lett az országból: végleg külföldre költözhet – állítják

Spread the love Tóth Gabinak elege lett az országból: végleg külföldre költözhet – állítják. Ki …