EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT megrázta ami tegnap történt: EZT a brutális dolgot tette 6 hónapos pici babájával EZ a somogy megyei “férfi.” Idegesítette, hogy éhes a gyerek és..

Spread the love

A férfi rendszeresen bántalmazta élettársát és 6 hónapos gyermeküket. Vádat emeltek egy ötvöskónyi férfi ellen, aki a Nagyatádi Járási Ügyészség szerint rendszeresen bántalmazta élettársát és 6 hónapos gyermeküket, idén februárban pedig eltörte a csecsemő karját – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Azt írták: az utóbbi eset februárban, Dalmandon történt. Az élettárs rábízta közös gyermeküket a férfira, aki a csecsemő sírásától indulatba jött, ezért a kisfiúnak a jobb karját megfeszítve eltörte annak felkarcsontját. A sérülést néhány nappal ezután a családsegítő vette észre a családnál tett látogatása során, s feljelentést tett a rendőrségen. A vádlott 2016-tól élt együtt élettársával Ötvöskónyiban, közösen nevelték az asszony korábbi kapcsolatából származó három kiskorú, majd 2020 novemberétől közös gyermeküket is. A férfi rosszul viselte a csecsemő sírását, legkevesebb négyszer bántalmazta, amivel könnyű sérüléseket okozott neki.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …