EZ KOMOLY?? EZT egyszerűen NEM hisszük el! OLYAN dolog derült most ki Ruzsa Magdiról, amitől nem kicsit kavarog a gyomrunk..!! Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE nem:

Spread the love

EZ TÉNYLEG KOMOLY?? Lehidalok!! Ennyi pénz kap Rúzsa Magdi egy 90 perces fellépésért! Én is azt hittem, hogy rosszul látok! Sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE nem: Itt az árlista: Kiszivárgott a 60 legmenőbb magyar popsztár gázsija Nem rossz az órabér. A Borsban jelent meg a lista a 60 legfelkapottabb hazai sztár fellépti díjáról:

Eszerint Majka és Curtis 2,9 millió forintot, Rúzsa Magdi 3,4 millió forintot kér egy 90 perces előadásért, miközben Fenyő Miklós 1,5 millióért kapható, de ByeAlex már 650 ezerért elmegy bárhova.Tóth Vera 90 percre 575 ezerbe kerül, Demjén Ferencért viszont 1,9 milliót kell kiperkálni. A lapnak nyilatkozva Majka azt mondta: “A rajongóinknak soha nem lesz sok a gázsink, aki csak fikázni tud, az a fél fizetésemet is sokallná. Szerintük nem munka, amit csinálunk, nekik felesleges elmagyarázni, mi mennyibe kerül.

A fikázóknak azt üzenem, egyszer alkossanak maradandót, és akkor magas gázsit kérhetnek a megrendelőktől.” Milliós tételek: kiszivárogtatták a popsztárok gázsiját. Százezres, sőt milliós gázsik szerepelnek sztárelőadók nevei mellett azon a listán, amely a napokban bukkant fel az interneten. Az összegek láttán sokan felháborodtak. A Borsban jelent meg a lista a 60 legfelkapottabb hazai sztár fellépti díjáról. Eszerint Majka és Curtis 2,9 millió forintot, Rúzsa Magdi 3,4 millió forintot kér egy 90 perces előadásért, miközben Fenyő Miklós 1,5 millióért kapható, de ByeAlex már 650 ezerért elmegy bárhova. Tóth Vera 90 percre 575 ezerbe kerül, Demjén Ferencért viszont 1,9 milliót kell kiperkálni. Itt a teljes lista:

Forrás: Bors

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …