Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! Az élet úgy hozta, hogy 83 évesen lehettem csak APA! Csupán még ENNYI évet kérek a sorstól, hogy láthassam lediplomázni a fiamat, mert..

Spread the love

83 évesen lett apa, még 22 évet kér a sorstól, hogy láthassa lediplomázni a fiát. A gyermekvállalás a legnagyobb öröm a párok életében, és bár jellemzően 20-40 között születnek meg statisztikailag leggyakrabban a gyerekek, előfordul, hogy az élet csak idős korban lepi meg az embert utóddal.

Így volt ez Alberto Cormillottal, aki egy nála 48 évvel fiatalabb nőt vett feleségül, és végül 83 évesen lett apa. Albert Cormillot 1938-ban született Buenos Airesben, és Argentína egyik leghíresebb táplálkozási szakértőjeként szerzett hírnevet magának. Pályafutása során több ezer étkezési zavarral küzdő ember életét változtatta meg elhízás kezelésére szolgáló intézményei, oktatási tevékenysége és médiaüzenetei révén. Magánélete azonban csak 2019-ben került a figyelem középpontjába, amikor bejelentette, feleségül veszi a nála 48 évvel fiatalabb Estefanía Pasquinit.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …