MOST érkezett a drámai hír Tóth Gabiról! Sajnos a hír igaz! Megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Tóth Gabiról! Szörnyű hír érkezett!

Spread the love

Nagyon rossz hírek jöttek Tóth Gabiról! Szörnyű hír érkezett! Tóth Gabit vádolják a kétharmadért, durván beleálltak a követők: „Tönkretetted az országot!” Úgy látszik ismét kitört a botrány Tóth Gabi körül. Az énekesnő azonban nem hagyta szó nélkül a folytonos sarazást. Tóth Gabit az elmúlt időben több dolog miatt is bántották a követői, ám állítása szerint egyre kevesebbet foglalkozik már ezekkel.

Legutóbb az keltette fel sokak figyelmét, hogy a Fidesz-KDNP kampányzáró eseményén ő énekelte el Orbán Viktor beszéde előtt a Himnuszt. Egyesek szerint nagyon jól dolgozta fel, meg is hatódtak néhányan, míg mások úgy gondolták, ez már túlzás volt, és lebukott azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalon áll. Többeket megbotránkoztató stílusváltásáról pár napja részletesen is elmondta a véleményét, leszögezte, büszke arra, honnan származik. Úgy tűnik az énekesnőnek azonban nem lehet nyugta, hiszen újra beleszálltak a követők: durva kritikákat kapott.

Ezekből Gabi most összeszedte a legvadabbakat, amiket meg is osztott az Instagarmon: – 1000 semmitmondó poszt! Egy tehetségtelen, fideszes büfés – látható Gabi 24 órán át elérhető történetében, amit az egyik LMBTQ oldal kezelője kommentelt neki. Később az énekesnő férje, Krausz Gábor is feltűnt a hozzászólok között egy pár támogató emotikonnal a posztja alatt, amire a következő válasz érkezett ugyan attól a kommentelőtől: “Végre a menyecskéd fel merte vállalni, hova is tartozik! Lehullt az álarc…”. Ezt Gabi sem hagyhatta szó nélkül, így reagált az őket ért vádakra:

“A menyecske jelzőt is elnézem. Éljen az elfogadás! Éljen a tolerancia!” – írta az énekesnő. Igen ám, de nem csak ezek voltak az egyetlen feldúlt hozzászólások. “Tönkretetted az országot! Kétharmadot csináltál az utódaidnak ősanya…” – fogalmazta meg valaki. “A matyó páncél nem elég vastag, hogy elviseld a kritikus hozzászólásokat?” – érkezett az újabb beszólás. forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …