MOST érkezett! Szívfájdító ÚJ fejlemények derültek ki! Berki Krisztián édesapja könnyek között mondta el, hogy mi történt.. – Megszakad a szívünk attól, ami MOST kiderült..!

Spread the love

Berki Krisztián Tatabányán élő édesapja a Blikknek mondta el, hogy mennyire lesújtotta fia halála. “Nem vagyok jól, nagyon nem… El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom.

Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja” – mondta a férfi, aki sokáig nem ápolt kapcsolatot fiával, de később az Édes Életben egy kis időre feltűnt, amikor Krisztián tanácsot kért tőle, jó döntés-e elvennie Hódi Pamelát. “Nem voltunk együtt annyit… Külön életet éltünk, de nagyon örülök, hogy most együtt lehetünk” – mondta akkor az édesapa. Krisztián 9 éves volt, amikor szülei elváltak, ő az édesanyjával maradt, aki elmondása szerint sokáig küzdött a démonaival. “Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt” – mesélte korábban róla Berki az Összezárva Friderikusszal című műsorban.

Halála előtt feleségének telefonálhatott utoljára Berki Krisztián. Mazsi szerint a magas vérnyomása miatt halt meg a celeb. Erről Berki édesanyja beszélt a Tényeknek. Az asszony szerint fia nem akart meghalni, és biztos nem drogozott, amikor kettesben volt a lányával. Még több részlet este 6-kor a Tényekben, a TV2-n. Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …