Putyin azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a 9/11-es támadás műhold – felvételes bizonyítékait: miszerint az akkori amerikai kormány koordinálta a „terrortámadást”

Spread the love

műholdas képeket tartalmaz, amelyeket az orosz műholdak rögzítettek a hírhedt szeptember 11-én.

A közzétett anyagok bizonyíthatják az amerikai kormány bűnrészességét a 9/11-es támadásokban és a közvélemény sikeres manipulálásában.

A támadást az amerikai kormány tervezte, akik beszervezték a tulajdonképpeni támadás végrehajtóit, úgy állítva be az egészet, hogy az az Egyesült Államok népe elleni támadásnak, nemzetközi terrorista szervezetek agressziójának tűnjön.

A szerkesztő megjegyzése: A World Trade Center “különleges fegyverekkel” történő ellenőrzött lerombolását bizonyító orosz műholdas bizonyítékokat egy VT szerkesztő Moszkvában vizsgálta felül.

Az alábbi cikket továbbították nekünk az Egyesült Államokban való közzétételre, és oroszról fordították le.

Amerikai szakértők úgy vélik, hogy annak ellenére, hogy az USA és Oroszország közötti kapcsolatok a hidegháború óta a legrosszabb helyzetbe kerültek, Putyin csak kisebb problémákat okozott, egészen az Obama kormány vezetésre jutásáig.

Az elemzők úgy vélik, hogy ez “vihar előtti nyugalom”. Putyin ezzel egyet, de nagyot fog ütni.

A megtévesztés és gyilkosságok mellett, az amerikai kormány saját állampolgárait áldozta fel az amerikai olajérdekek és a közel-keleti állami vállalatok érdekében. A bizonyítékok annyira meggyőzőek lesznek, hogy teljesen megcáfolják az amerikai kormány által támogatott hivatalos 9/11-es fedősztorit. –állítja Putyin.

Oroszország bebizonyítja, hogy Amerika nem idegen attól, hogy hamis zászlós terrorizmust használjon saját állampolgárai ellen annak érdekében, hogy ürügyet szerezzen egy idegen országban történő katonai beavatkozásra.

A “szeptember 11-i támadások” esetében a bizonyítékok meggyőző műholdas képek lesznek. Ha sikerrel járnak, Putyin taktikájának következményei leleplezik az amerikai kormány titkos terrorista politikáját. Amerikai elemzők szerint az USA kormány hitelessége sérülni fog, és tömeges tiltakozásokat kell előidéznie a városokban, ami felkeléshez vezet.

A szerkesztő megjegyzése: A World Trade Center „speciális fegyverek” segítségével végrehajtott lerombolását igazoló orosz műhold-bizonyítékokat a VT szerkesztője áttekintette Moszkvában.

Forrás: Veterans Today / informatialibera.r

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …