Szombaton a bevásárlás közben a 2 éves gyermekem megéhezett, ezért egy kiflit adtam neki, amit elkezdett majszolni – azt ami ezután történt, senkinek sem kívánom!

Spread the love

Érkezett hozzánk egy eset, amit egy édesapa küldött el nekünk! Nagyon felháborító és szomorú, hogy ez ma Magyarországon megtörténhet…!

Az apuka szavait, változat formában közöljük:

Nehéz eldönteni, ki hibázott. Ami biztos, a pénztáros minősíthetetlen hangnemet és stílust használt.

“Egy szombathelyi bevásárlóközpontban történt az egyébként nem szokatlan eset: történt ugyanis, hogy vásárlás közben kiflit adtak egy kétéves kisgyermek kezébe.

József, a családfő azt mondta ez már több boltban is előfordult, és eddig nem volt belőle probléma, a terméket természetesen mindig kifizették. Most is ez volt a cél, de a pénztáros csúnyán lehordta őket a sárga földig.

A PÉNZTÁRHOZ ÉRKEZÉSKOR JELEZTEM, HOGY SZERETNÉM KIFIZETNI A KIFLIT, MIRE AZ ELADÓ MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMBEN KÖZÖLTE, HOGY MIT KÉPZELÜNK MI MAGUNKRÓL, ÉS EGYÉBKÉNT IS HOGY MERI A KOSZOS KEZŰ GYERMEKEM ÖSSZETAPOGATNI A PÉKÁRUT – MESÉLTE A SÉRTETT FÉRFI A TÖRTÉNETET, AKI EGYÚTTAL HANGSÚLYOZTA, EGYÁLTALÁN NEM VOLT KOSZOS A GYERMEK KEZE. – NAGYON MEGALÁZÓ VOLT.! NEMCSAK AZÉRT, MERT GYAKORLATILAG AZT SUGALLTÁK, HOGY EL AKARJUK LOPNI A KIFLIT, HANEM NYILVÁN EGY SZÜLŐNEK SEM ESIK JÓL, HOGY “LEKOSZOSOZZÁK” A GYERMEKÉT. LELKIISMERETES SZÜLŐKÉNT EKKOR DÖNTÖTTEM ÚGY, HOGY A VÁSÁRLÓK KÖNYVÉBE BEÍROM A PANASZOMAT.

– nyilatkozta az apuka, akinek először oda sem akarták adni a panaszkönyvet, de a feszültséget fokozva már a biztonsági őr is bekapcsolódott a vitába.

‘Az üzlet vezetősége később elnézést kért tőlünk, és azt ígérték, a munkatársaik figyelmét ismételten felhívják a vásárlóbarát magatartásra.” – és ezzel el is van intézve a dolog..?!

Jószef megkérdezett egy szakértőt is, aki szerint az eset nem tartozik a fogyasztóvédelem hatáskörébe, így a kereskedelmi dolgozók belátására van bízva.(!?) Ha betegség, vagy bármi más miatt muszáj fizetés előtt beleennünk-innunk az árucikkbe, érdemes szólni a dolgozóknak, és így nem lesz semmi probléma. Másrészt rengeteg visszaélés is történik, ezért okoz némi fejtörést a dolog.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …