Wed. Mar 22nd, 2023
Spread the love

Hárman meghaltak és hárman súlyosan megsérültek szerda délután a Bákó megyei Rekecsin (Răcăciuni) és Klézse (Cleja) között történt nyugdíjas által okozott autóbalesetben – írta a Maszol. Az ütközésben négy személygépkocsi volt érintett a katasztrófavédelmi felügyelőség szerint.

Egy negyedik személy is megsérült, de nem olyan súlyosan – tették hozzá. A hírportál azt írta, hogy a tömegbalesetet egy 78 éves sofőr okozta, aki 220 km/órás sebességgel száguldott, ráadásul szabálytalan előzésbe is kezdett. “Úgy véltem, ez az előzés még belefér”- nyilatkozta az idős férfi a lapnak. A baleset az E85-ös jelzésű nemzetközi úton történt, amelyet a nagy forgalom és a balesetek gyakorisága miatt „halálszakasznak” neveznek a környékbéliek.

Ráadásul épp aznap következett be a tragédia, amikor a parlament elfogadta a nemzetközi és gyorsforgalmi utakra vonatkozó felső sebességhatár megemelését. Az idős férfi egyébként nem más, mint egy évekóta visszavonult híres román színész, aki egyenlőre a neve elhallgattatását kérte. Forrás: Maszol.ro

 

 

By admin