Brutális baleset történt pár órával ezelőtt! 220-al küldte halálba több áldozatát is a milliomos 78 éves nagypapa a 40 milliós kocsijával.. Te is tudod ki Ő!! A rendőrök is elsápadtak, hogy MIVEL próbált védekezni a sofőr:

Spread the love

Hárman meghaltak és hárman súlyosan megsérültek szerda délután a Bákó megyei Rekecsin (Răcăciuni) és Klézse (Cleja) között történt nyugdíjas által okozott autóbalesetben – írta a Maszol. Az ütközésben négy személygépkocsi volt érintett a katasztrófavédelmi felügyelőség szerint.

Egy negyedik személy is megsérült, de nem olyan súlyosan – tették hozzá. A hírportál azt írta, hogy a tömegbalesetet egy 78 éves sofőr okozta, aki 220 km/órás sebességgel száguldott, ráadásul szabálytalan előzésbe is kezdett. “Úgy véltem, ez az előzés még belefér”- nyilatkozta az idős férfi a lapnak. A baleset az E85-ös jelzésű nemzetközi úton történt, amelyet a nagy forgalom és a balesetek gyakorisága miatt „halálszakasznak” neveznek a környékbéliek.

Ráadásul épp aznap következett be a tragédia, amikor a parlament elfogadta a nemzetközi és gyorsforgalmi utakra vonatkozó felső sebességhatár megemelését. Az idős férfi egyébként nem más, mint egy évekóta visszavonult híres román színész, aki egyenlőre a neve elhallgattatását kérte. Forrás: Maszol.ro

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=303s

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …