Gyászban az ország! Ma ÉRTED ég a gyertya drága Angyalka! Megtörtént a legrosszabb, és ami utána jött az szívszaggató! Kérünk mindenkit, mondjon el egy IMÁT Elenáért!

Spread the love

Meghalt ez a tündéri kislány – 3 nappal a halála után édesanyja üzeneteket talál a fiókban. A kis Elena egy nagyon kedves kislány volt, aki szeretett rajzolni, és arról álmodozott, ha felnő, majd tanító néni lesz. Egy nap azonban súlyos daganatot diagnosztizáltak nála a doktorok, és csupán három hónapot adtak neki. A szülei nem mondták el, hogy beteg, hogy azt a maradék kis időt ne halálfélelemben élje le.

A kislány azonban egyre rosszabbul lett, egy idő után már nem tudott beszélni, és a szüleivel is csak jegyzetekkel volt képes kommunikálni. A ház minden pontján feljegyzéseket rejtett el, a konyhában, a nappaliban, a fiókokban, de még a könyvekben is. Mindegyikben leírja, hogy mennyire szereti a szüleit, és szegény még a betegségéért is bocsánatot kért. A nyár végén Elena meghalt, de a szülei még hónapokon keresztül találtak jegyzeteket a ház eldugott zugaiban, és mindegyikben egy üzenet volt nekik, elhunyt kislányuktól, aki annyira szerette őket ez el alatt a rövid idő alatt, ami nekik közösen adatott.

A jegyzetek egy része Elena kishúgához szólt, és próbálta őt felkészíteni az iskolára. Sok jegyzetben pedig kedves gyerekrajzok is voltak Elenától. A szülők végül minden jegyzetet kincsként gyűjtöttek, és a kísérő történettel, egy könyvben megosztották a világgal. A könyv címe: “Notes Left Behind.” A könyv bevételét nemes célra, daganatos betegségek ellen küzdő csoportoknak ajánlották fel. Nyugodj békében, Elena!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …