Kidobták a kórház ablakán! Csupán egy napot élhetett ez az ártatlan kis csöppség! Az édesanya Viktoria még mindig sokkos állapotban van! A kórházi személyzet látta, amint…

Spread the love

Egy új kisgyermek születése mindig békességet, boldogságot hoz el a család életébe. Új kihívások, új élmények, melyek megszínesítik a mindennapokat. Ugyanezt érezte 34 éves Viktoria Ivanova is mikor kiderült, hogy újabb gyermeket hord a szíve alatt. Felkészítette már meglévő gyermekeit, hogy hamarosan kistestvérük érkezik. A kicsik is izgatottan várták új testvérkéjük érkezését.

Viktoria egy orosz kórházba került be a szülés idejére, de az utána lévő eseményekre a legvadabb álmában sem számított. A mellette lévő ágyon egy 29 éves nő, név szerint Alina Araslanova feküdt, aki szintén egy gyermeknek adott életet.

Alina Araslanova

Araslanova este szülte meg második lányát, mikor a személyzet látta, hogy Viktória ágyához lép. A nő ekkor állítólag felvette a kisfiát, odament az ablakhoz s minden ok nélkül kidobta őt. A szomorúságtól és bánattól szenvedő édesanya elárulta, hogy soha nem fogja elfelejteni és feldolgozni ezt az esetet.

Mint kiderült, Alinat korábban egy ideig elmegyógyintézetben kezelték depresszió miatt. Viszont nem sokkal kislánya születése előtt kiengedték a kórházból, mivel az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy “nem jelent veszélyt másokra”.

A nőt azóta őrizetbe vették, újszülött illetve másik lányát is elvették tőle, míg a nyomozók kiderítik mi indítéka lehetett erre a szörnyűségre.“Jelenleg számos nyomozati és operatív intézkedést kezdtünk meg a bűncselekmény összes körülményének, valamint az ahhoz vezető okok és feltételek megállapítására.” – nyilatkozta a rendőrség egyik szóvivője.

„Egyelőre nehéz mentálisan megbirkózni ezzel. Hiányzik a babám, mert nagyon vártuk az érkezését. Nemcsak én, hanem a férjem és a gyermekeim is. Mindannyian szerettünk volna még egy gyermeket, hogy bővüljön a család és még több legyen a szeretet és a boldogság.”

Alina Araslanova, az a nő, akit azzal vádolnak, hogy kidobta az újszülöttet az ablakon

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …