TRAGÉDIA! Kedves emberek, ismerősök! A mai napon Magyarország legidősebb egypetéjű ikerpárja Edit és Teréz vissza adta a lelkét a teremtőnek. Sajnos OLYAN dolog történt velük, ami egész Magyarországot lesújtotta! Nyugodjanak Békében!

Spread the love

Sebál Edit és Sebál Teréz 101 évet élt. 18 nap különbséggel hunytak el a testvérek, akik egész életükben szinte mindent együtt csináltak. Életük 101. évében – egymást 18 nappal követve – meghaltak az ország legidősebb egypetéjű ikrei Cegléden.

A húgánál tíz perccel idősebb Sebál Editet ma, február 15-én helyezték örök nyugalomra a néhány hete elhantolt húga, Sebál Teréz közelében, a ceglédi Kálvária temetőben. A Facebook-bejegyzésben azt írják, hogy Sebál Edit és Sebál Teréz (Ladányi Ferencné és Ladányi Jánosné) 1921. november 23-án Cegléden születtek hét hónapra, burokban. Apjuk a vasútnál volt fűtő, majd a malomban lett portás. A lányok is ott dolgoztak egy ideig, búzát forgattak, szellőztettek. Ott megismerték meg leendő férjeiket, a Ladányi testvéreket, Ferencet és Jánost, akik viszont nem voltak ikrek.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …