MOST ÉRKEZETT! Orosz győzelem után Kárpátalját visszacsatolják Magyarországhoz?! Döbbenetes, amit ezzel kapcsolatban Putyin bejelentett!! ITT az igazság:

Spread the love

Amerikai elemző: Putyin az egész fekete-tengeri partvidéket el fogja csatolni, egészen Romániáig Moszkva támadni fog, az első számú célpontja pedig Odessza lesz – erről Michael Doran amerikai külpolitikai elemző beszélt a Mandinernek tegnap adott (vagy legalábbis tegnap este megjelent) interjújában.

A Hudson Institute vezető kutatója szerint Putyin az egész fekete-tengeri partvidéket el fogja csatolni, egészen Romániáig. Hozzátette: az ukrán import jelentős része az odesszai kikötőn keresztül érkezik; ha Ukrajna elveszíti tengeri kijáratait, egy zárt szárazföldi állammá válik, a gazdasága megrendül, maga az ukrán állam pedig gyengévé válik.- írja a kuruc.info. Az a magyar vonatkozás, amiről írtunk, hogy Putyin Orbánnak ígérhette Kárpátalját, az orosz megszállás esetén, ha Orbán továbbra is az orosz érdekeket képviseli az Európai Unióban és a NATO-ban.

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …